E-readers

Sorteren op:

De nieuwe Kindle Oasis 9 Generation is dun en licht met bladerknoppen zodat je urenlang comfortabel kunt lezen.
€187,00
De Kindle Paperwhite 7th Generation is een van de populairste E-readers. Dun, licht en met een haarscherp display, zodat je urenlang comfortabel kunt lezen. Uitgerust met 4GB aan geheugen voor duizenden boeken.
€59,00
De nieuwe Kindle Oasis 9 Generation is dun en licht met bladerknoppen zodat je urenlang comfortabel kunt lezen. Je kunt bovendien gebruikmaken van een gratis 3G-verbinding!
€179,00
De Kindle Paperwhite 10th Generation is het nieuwste model van Kindle. Dun, licht en met een haarscherp display zodat je urenlang comfortabel kunt lezen. Uitgerust met 8GB aan geheugen voor duizenden boeken. Tevens is de e-reader waterdicht!
€84,00
De Kindle Paperwhite 5th Generation is een populaire E-Reader. Dun, licht en met een scherp display zodat u urenlang comfortabel kunt lezen. Uitgerust met 2GB aan geheugen voor duizenden boeken.
€59,00
De nieuwe Kindle Oasis 9 Generation is dun en licht met bladerknoppen zodat u urenlang comfortabel kunt lezen.
€159,00
Het prachtige 6 inch ClarityScreen van de Kobo Aura en een rand-tot-rand, niet-glanzend Pearl e-ink-scherm met een hoge resolutie bieden een leeservaring zoals die van een gedrukt boek, zelfs in direct zonlicht of in het donker.
€79,00
Maak kennis met de verbeterde waterdichte Kobo Aura H2O Edition 2. Deze Kobo e-reader is voorzien van ComfortLight Pro schermverlichting, hij heeft een groter geheugen (8GB) en het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat hij handzamer is!
€159,00

Refurbished E-readers

Hierboven vind je een overzicht van refurbished e-readers van onder andere Amazon en Kobo. Alle producten zijn technisch en cosmetisch uitvoerig gecontroleerd. Bestellen is heel eenvoudig en je ontvangt het product snel en gratis op het gewenste adres.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x