Kwaliteit

Of je nu kiest voor een refurbished smartphone of tablet; bij Smart2have ben je altijd verzekerd van de hoogste betrouwbaarheid en de beste kwaliteit. Uiteraard heb je 2 jaar garantie en een bedenktijd van 30 dagen, en dat alles voor de meest aantrekkelijke prijzen.

Onze refurbished producten zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest. Dat gebeurt met speciale testprogramma's, waarbij alle functies van het product nauwkeurig en op consistente wijze worden gecontroleerd. Alleen de producten die de test 100% doorstaan, worden vervolgens nog aan een extra controle onderworpen, waarbij essentiële functies zoals het touchscreen, de knoppen en eventuele schakelaars door een medewerker worden getest. Zo garanderen we de beste kwaliteit en hoogste betrouwbaarheid.

De producten van Smart2have worden in 4 verschillende varianten aangeboden. Hieronder geven wij een uitleg wat je van onze producten kunt verwachten.


‘Nieuw’ ******

Producten met het label "Nieuw" zijn geheel nieuwe producten in originele gesealde fabrieksverpakking met originele accessoires en uiteraard met 24 maanden volledige garantie.

Als nieuw *****

Producten met het label ‘Als nieuw’, zijn technisch en visueel in topconditie. Deze producten hebben meestal geen enkel krasje of maar 1 of 2 zeer lichte krasjes en zijn vrijwel in nieuwstaat. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele datakabel 

Zeer goed ****

Producten met het label ‘Zeer goed’, zijn in uitstekende technische staat en hebben enkele lichte krasjes op scherm en behuizing. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele datakabel.

Goed ***

Producten met het label ‘Goed’, zijn in uitstekende technische staat en hebben zichtbare gebruikssporen op het scherm en behuizing. Deze zijn niet van invloed op de werking. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele datakabel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x