Smart2have Contact

Neem contact op met Smart2have

Klantenservice
Heb je een vraag? Kijk dan eerst in de FAQ. Staat je vraag er niet bij of ben je op zoek naar een specifiek product? Vul dan rechts het online formulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact op. Doorgaans word je op werkdagen binnen enkele uren geholpen. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected].

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 16.30 uur.

Tel: 0031 - (0)46 458 6635

Smart2have.com is een concept van Ecowave B.V. te Sittard in Nederland. Specialist in de aan- en verkoop van telecomproducten.

Ecowave B.V., handelend onder de naam Smart2have;

Kantoorhoudend te:
Nijverheidsstraat 16, 6135 KJ Sittard

KvK-nummer: 14089522
Btw-identificatienummer: NL8158.33.775.B01

N.B. Op dit adres is geen klantenbalie aanwezig. Onze leveringen geschieden vanuit ons externe warehouse. 

Ben je als (telecom)winkel, bedrijf of goed doel geïnteresseerd in samenwerking? Klik dan hier voor het aanvragen van meer informatie.

Heb je een klacht? Vul dan rechts op de FAQ-pagina het formulier in. Omschrijf de klacht zo uitgebreid mogelijk. Als je over een ordernummer beschikt, vermeld dat erbij, zodat we je klacht zo goed en snel mogelijk kunnen behandelen. Natuurlijk kun je ook een e-mail sturen naar [email protected], of rechtstreeks bellen met bovenstaand telefoonnummer. Wij behandelen je klacht inhoudelijk zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x