Verzenden & retourneren

Verzending

Bestellingen van maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur worden dezelfde dag verzonden.
Bestellingen van maandag t/m donderdag na 16:00 uur worden de volgende dag verzonden.

Bestellingen van vrijdag na 16:00 uur t/m zondag worden maandag verstuurd.

Bij betaling via bankoverschrijving is de verwerkingstijd gemiddeld 2 werkdagen alvorens de levering kan plaatsvinden.

In geval u niet thuis bent, ontvangt u een briefje in de bus, waarop de post aangeeft wanneer een 2e bezorgpoging wordt gedaan of waar u het pakket kunt afhalen.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e- mail) op de hoogte stellen van het feit dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, naar ons terug te sturen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Het adres is Ecowave B.V., Afdeling retouren, Nijverheidsstraat 16, 6135 KJ Sittard, Nederland.

Retourneren is gratis als je gebruikmaakt van normale bezorgers (PostNL, bPost). U dient de bestelling eerst zelf te frankeren en krijgt dit bedrag bij terugbetaling van het aankoopbedrag van ons terug. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Zo kun je je retour aanmelden:

  1. Log in op 'Mijn account'.
  2. Ga naar 'Mijn bestellingen'.
  3. Bekijk de desbetreffende bestelling.
  4. Klik op 'Artikelen retourneren'.
  5. Selecteer het artikel om te retourneren.
  6. (Optioneel) Geef een reden, een actie en eventuele extra informatie op.
  7. Verzend je retouraanvraag.
  8. Smart2have zal vervolgens contact met je opnemen en je voorzien van de retourinstructies.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je de zending niet gratis kunt retourneren worden de directe kosten van het terugzenden van de goederen als aangetekende zending via PostNL of bPost achteraf ook vergoedt. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of tot je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x