Verzenden & retourneren

Verzending

Bestel je voor 23:59 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag gratis geleverd. Service en uw tevredenheid vinden wij bij Smart2have erg belangrijk. Om deze reden wordt uw aankoop persoonlijk door onze vaste logistieke partner PostNL bij u afgeleverd. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een track & trace code. Met deze code kunt u de status van uw zending bij PostNL online volgen. (met uitzondering van zondag). Hieronder vind u de levermomenten exact terug. 

Bestel voor 23.59 uur op
Eerste bezorgpoging
Tweede bezorgpoging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Maandag Dinsdag
Zondag Maandag Dinsdag

Na de tweede bezorgpoging zal de koerier een bericht achterlaten, waar uw zending afgehaald kan worden. Tijdens het bestelproces kun je ook kiezen voor de optie om je zending bij een PostNL ophaalpunt bij je in de buurt te laten leveren (momenteel alleen voor Nederland beschikbaar)

Bij betaling via bankoverschrijving is de verwerkingstijd gemiddeld 2 werkdagen, alvorens de levering kan plaatsvinden.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e- mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. Het adres is Ecowave B.V., Afdeling retouren, Nijverheidsstraat 16, 6135 KJ Sittard, Nederland. Will je echter gebruik maken van het gratis retourneren, neem dan vooraf contact op. Wij sturen je dan een verzendlabel om het zonder kosten retour te kunnen sturen via DHL. Je kunt uiteraard ook retourneren via andere vervoerders. De directe kosten voor het terugsturen zijn dan voor jouw rekening

  1. Log in op "Mijn account".
  2. Ga naar "Mijn bestellingen".
  3. Bekijk de desbetreffende bestelling.
  4. Klik op "Artikelen retourneren".
  5. Selecteer het artikel om te retourneren.
  6. (Optioneel) Geef uw retour reden, retour actie en extra informatie op.
  7. Verzend je retouraanvraag.
  8. Smart2have zal vervolgens contact met u opnemen en u voorzien van een label voor het retourneren van uw product via DHL.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x