Verzenden & retourneren

Verzending

Als je voor 23.59 uur bestelt, dan wordt je bestelling de volgende dag gratis geleverd. Bij Smart2have vinden we het erg belangrijk dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Om deze reden wordt je aankoop persoonlijk bij je afgeleverd door onze vaste logistieke partners PostNL voor Nederland of bPost voor België. Zodra je bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een track & trace code. Met deze code kun je de status van je zending bij PostNL of bPost online volgen. Hieronder vind je een overzicht van de levermomenten.

Besteld voor 16.00 uur op
Eerste bezorgpoging
Tweede bezorgpoging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Besteld na 16.00 uur op Eerste bezorgpoging Tweede bezorgpoging
Vrijdag Dinsdag Woensdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Na de tweede bezorgpoging zal de koerier een bericht achterlaten waarin staat waar je zending kan worden afgehaald. Tijdens het bestelproces kun je er ook voor kiezen om je zending bij een PostNL-ophaalpunt bij jou in de buurt te laten leveren (momenteel alleen beschikbaar voor Nederland).

Bij betaling via bankoverschrijving is de verwerkingstijd gemiddeld 2 werkdagen alvorens de levering kan plaatsvinden.

Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgaaf van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e- mail) op de hoogte stellen van het feit dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, naar ons terug te sturen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Het adres is Ecowave B.V., Afdeling retouren, Nijverheidsstraat 16, 6135 KJ Sittard, Nederland.

Zo kun je je retour aanmelden:

  1. Log in op 'Mijn account'.
  2. Ga naar 'Mijn bestellingen'.
  3. Bekijk de desbetreffende bestelling.
  4. Klik op 'Artikelen retourneren'.
  5. Selecteer het artikel om te retourneren.
  6. (Optioneel) Geef een reden, een actie en eventuele extra informatie op.
  7. Verzend je retouraanvraag.
  8. Smart2have zal vervolgens contact met je opnemen en je voorzien van de retourinstructies.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je de zending niet gratis kunt retourneren worden de directe kosten van het terugzenden van de goederen als aangetekende zending via PostNL of bPost achteraf ook vergoedt. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of tot je hebt aangetoond de goederen te hebben teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor een dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x