Zakelijk

Geld besparen en tòch kwaliteit waarborgen? Dat kan, met het zakelijke aanbod van tweedehands en refurbished smartphones en tablets bij Smart2have. Als zakelijke klant bent u van harte welkom!

BTW-factuur

De vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Wanneer u een bestelling bij Smart2have plaatst, kunt u uw bedrijfsgegevens invullen en tevens ontvangt u automatisch een factuur met de BTW uitgesplitst.

Aanbieding op maat

Smart2have heeft regelmatig grotere aantallen van hetzelfde model in voorraad. Wanneer u streeft naar uniformiteit binnen uw bedrijf op een duurzame manier, dan bent u bij Smart2have aan het juiste adres. Bij afname van grotere aantallen doen wij u graag een gepaste aanbieding. Neem contact op voor meer informatie.

Uw oude toestel(len) veilig inleveren

U kunt bij ons ook terecht om uw oude producten in te leveren. Niet alleen ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding; voor u als zakelijke gebruiker is het nog belangrijker dat alle - vaak vertrouwelijke - data volledig van het toestel wordt verwijderd. Wij werken hiervoor met gecertificeerde producten (o.a. gebruikt bij de NATO), om op professionele wijze met 100% garantie en certificaat uw data te verwijderen.

  • Aantrekkelijke vergoeding voor uw oude toestel(len).
  • 100% dataverwijdering met certificaat.
  • Verantwoorde recycling van toestellen die geen tweede leven krijgen.
  • Ecowave B.V. is officieel geregistreerd bij het NIWO en werkt conform de WEEE richtlijnen van de Europese Commissie.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x