Smart2have News

S2H News


01-03-2018: Alweer scoort Smart2have in het onderzoek van de consumentenbond!

Smart2have.com heeft wederom een uitstekende score bereikt in het onderzoek van de consumentenbond en behoort net als in voorgaande jaren tot de beste aanbieders.

De score is in feite nog hoger dan in het artikel vermeld. Men beschrijft namelijk dat bij alle aanbieders de beste 'als nieuw' kwaliteit is aangekocht. Echter blijkt dat de consumentenbond bij Smart2have de kwaliteit 'zeer goed' heeft gekocht welke inderdaad een enkel krasje kan hebben. Een product in de categorie 'als nieuw' is bij Smart2have altijd echt 'als nieuw'.

Navraag bij de consumentenbond heeft men als volgt gereageerd: Het klopt inderdaad dat wij bij Smart2have twee toestellen in de kwaliteit 'zeer goed' hebben aangeschaft. In het artikel melden wij dat we toestellen in de best beschikbare conditie hebben gekocht. Op het moment van aanschaf was het toestel niet in een andere conditie verkrijgbaar.

Om ondanks dat toch nog hoog te scoren tussen alle andere aanbieders met 'als nieuw' toestellen, geeft in feite aan dat je bij Smart2have.com met zekerheid een uitstekende aankoop doet.

Verder wordt gesproken over mogelijke defecten van een refurbished product. Om dat 'eerlijk' te beoordelen was het goed geweest dit te vergelijken met het percentage uitval van nieuwe producten die in veel gevallen kinderziektes hebben. Veel belangrijker is het dan om vertrouwen te hebben in de leverancier zodat het snel en adequaat wordt opgelost. Smart2have hanteert net zoals bij nieuwe producten 2 jaar volledige garantie; ook op de batterij en de originele oplader. Een gerust gevoel voor u als consument. Verder geldt op alle aankopen een zichttermijn van 30 dagen. Lees hier het artikel en neem bij verdere vragen gerust contact op met onze klantenservice.

 

01-07-2016: Smart2have gooit hoge ogen in onderzoek van de consumentenbond over refurbished telefoons


Onlangs heeft de consumentenbond onderzoek gedaan naar refurbished telefoons en de (web)winkels die deze producten aanbieden. In een vergelijking van een twintigtal leveranciers op prijs en kwaliteit, scoort smart2have.com op beide vlakken uitstekend!

Ons streven is om de hoogste kwaliteit smartphones en tablets te leveren. Nu blijkt in de praktijk dat smart2have.com dus ook qua prijs als beste uit de test van de consumentenbond komt.

Smart2have levert producten die geheel origineel zijn. Ook de accessoires! Geen producten die in China refurbished zijn en er als nieuw uitzien, maar waarbij aan de binnenkant vaak kopie onderdelen van zeer matige kwaliteit zijn gebruikt. Smart2have heeft een ruim aanbod van onder meer topmerken als Apple, Samsung, Sony, Nokia en Huawei. In ons aanbod vindt u zowel de allernieuwste smartphones, maar ook de populairste modellen uit de vorige generatie.

Niet alleen consumenten, maar ook de zakelijke klant weet smart2have.com inmiddels te vinden.
smart2have.com geeft 1 jaar volledige garantie, dus ook op de accu! Tevens zijn wij aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg en beCommerce.

Hier kun je het hele artikel lezen van de consumentenbond.

RTL - Lifestyle XperienceEditie NL

  •  
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x