Uitleg over kwaliteit

Of je nu kiest voor een refurbished Smartphone, Tablet of Macbook, Bij Smart2have krijg je altijd de hoogste betrouwbaarheid en de beste kwaliteit. Uiteraard bieden wij 2 jaar garantie, 30 dagen recht op retour en dat alles voor de meest aantrekkelijke prijzen.

Onze refurbished producten zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest. Dat gebeurt met speciale test programma's waarbij alle functies van het product nauwkeurig en altijd op dezelfde wijze worden gecontroleerd. De producten die de test 100% doorstaan, krijgen vervolgens nog een extra controle waarbij essentiële functies zoals een touchscreen, de knoppen en eventuele schakelaars door medewerkers worden getest. Zo garanderen we de beste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Buiten dat onze producten technisch 100% in orde zijn, bieden wij onze producten in 3 verschillende varianten aan. Hieronder geven wij een duidelijke uitleg met foto’s van wat u van onze producten kunt verwachten.

LET OP: Gradaties van andere aanbieders kunnen afwijken ten opzichte van onze gradaties.

Het vergelijken van de verschillende varianten wordt niet altijd makkelijk gemaakt door sommige aanbieders, die werken met benamingen als Grade A, B en C. Echter wordt de indruk gewekt dat Grade A als nieuw zou zijn. Immers, Grade A betekent eigenlijk dat een product echt als nieuw is en niet “zo goed als nieuw” met een enkel krasje.

Daarmee bieden deze aanbieders in feite dan ook geen “Als nieuw” product.. “Als nieuw” betekent bij Smart2have  ook echt als nieuw, dus zonder krasje. Grade A van die aanbieders komt dan ook overeen met de kwaliteit “Zeer goed” bij Smart2have. Belangrijk te weten als u prijzen vergelijkt, lijkt ons!

 


‘Nieuw’ ******

Producten met het label "Nieuw" zijn geheel nieuwe producten in originele gesealde fabrieksverpakking met originele accessoires en uiteraard met 24 maanden volledige garantie.

‘Als nieuw’ *****

Producten met het label ‘Als nieuw’, zijn technisch en visueel in topconditie. Deze producten hebben geen enkel krasje en zijn werkelijk in nieuwstaat. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele oplader en datakabel 

‘Zeer goed’ ****

Producten met het label ‘Zeer goed’, zijn in uitstekende technische staat en hebben mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op scherm en behuizing. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele oplader en datakabel.

‘Goed’ ***

Producten met het label ‘Goed’, zijn in uitstekende technische staat en hebben zichtbare  gebruikssporen op het scherm en de behuizing. Deze zijn niet van invloed op de werking. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele oplader en datakabel

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x