Uitleg over kwaliteit

Refurbished smartphones en andere producten op deze website, zijn volgens de strengste normen gecontroleerd en getest. Dat gebeurt met speciale test programma's waarbij alle functies van het product nauwkeurig en altijd op dezelfde wijze worden gecontroleerd. Alleen producten die de test 100% doorstaan, krijgen vervolgens een extra controle waarbij essentiële functies zoals een touch screen, de knoppen en eventuele schakelaars door medewerkers worden getest. Zo garanderen we topkwaliteit. Uiteraard zijn alle producten simlockvrij.
 
 

*** Goed

Producten met het label ***Goed, zijn in uitstekende technische staat en hebben lichte gebruikssporen op het scherm en de behuizing. Deze producten worden uiteraard geleverd met een originele oplader en datakabel. Het geheel wordt verpakt in onze Smart2have verpakking.

**** Zeer goed

Producten met het label ****Zeer goed, zijn in uitstekende technische staat en hebben mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op scherm en behuizing. Dit zijn doorgaans toestellen die maar maar kort in gebruik zijn geweest. Smartphones worden uiteraard geleverd met een originele oplader en datakabel. Het geheel wordt verpakt in onze Smart2have verpakking.

***** Als nieuw

Producten met het label *****Als nieuw, zijn technisch en visueel in top conditie; vaak zijn dit ook toestellen die niet of maar heel kort gebruikt zijn en altijd zonder enig krasje. Het product wordt geleverd in originele verpakking of in onze smart2have verpakking. Uiteraard aangevuld met een originele oplader en datakabel, zodat u het direct kunt gebruiken.

Nieuw

Producten met het label "Nieuw" zijn geheel nieuwe producten in originele gesealde fabrieksverpakking met originele accessoires en uiteraard met 24 maanden volledige garantie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x