test banner
FAQ

Staat je vraag er niet bij? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het formulier aan de rechterkant in.

1 Reviews
1.1 Hoe komen de gebruikersreview tot stand?

Bovenaan de Home-pagina treft u een link aan naar gebruikerservaringen. Deze kunt u ook benaderen via de volgende Gebruikerservaringen link.

Dit betreft "echte" ervaringen van klanten die een product bij ons hebben aangeschaft en een uitnodiging hebben ontvangen om een review te schrijven. Hierop heeft Smart2have geen enkele invloed en alleen kopers worden uitgenodigd een review te plaatsen. Lees voor meer info op de website van Kiyoh

 

 

2 Bestelling
2.1 Hoe bestel ik een product bij Smart2have?
Je koopt je product in enkele eenvoudige stappen bij Smart2have. Selecteer en bestel het product van je keuze, vul je persoonlijke gegevens in en bevestig je bestelling veilig en snel.
2.2 Moet ik voor een aankoop een account aanmaken?
Je bent niet verplicht een account aan te maken voor het kopen van een smartphone of tablet bij Smart2have. Als je van plan bent om vaker producten bij ons te kopen, kun je een persoonlijk account aanmaken. Je hoeft dan niet bij elke aankoop je gegevens in te vullen. Maak je hier liever geen gebruik van, kies dan bij je aankoop voor de optie om af te rekenen als gast.
2.3 Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
De gegevens worden alleen gebruikt voor je aankoop op onze website. Zo hebben we je e-mailadres nodig om met je te communiceren betreffende je aankoop en je naam- en adresgegevens voor het verzenden van je bestelling.
2.4 Ik kan een artikel niet vinden?
Alle getoonde smartphones en tablets op de website zijn leverbaar. Staat je gewenste product er niet bij, dan is het tijdelijk niet voorradig. Wij hebben hiervoor gekozen om teleurstelling te voorkomen. Als je meer informatie wilt over de beschikbaarheid van je gewenste product, kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.
2.5 Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bij Smart2have kan een artikel geretourneerd worden als het binnen 30 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Indien je direct na bestelling en voor levering de bestelling wenst te annuleren, verzoeken we je om direct telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Op die manier kunnen we wellicht nog voorkomen dat de levering gaat plaatsvinden. Indien je de bestelling via iDeal of een bankoverschrijving hebt betaald, wordt het bedrag vervolgens direct op je rekening teruggestort.

Als de levering door ons niet meer kan worden stopgezet, dan kun je gebruikmaken van onze retourregeling (zie voor meer informatie de veelgestelde vragen).

3 Betaling
3.1 Hoe kan ik betalen voor mijn aankoop?
Smart2have biedt verschillende betaalmethoden aan. Zo kun je veilig en snel betalen via iDeal, Mastercard, Bancontact/Mr.Cash en bankoverschrijving. Houd er rekening mee dat als je via een bankoverschrijving betaalt, je bestelling pas wordt verzonden nadat wij je betaling hebben ontvangen. De verwerking van een bankoverschrijving duurt ongeveer 2 werkdagen. De andere betaalmethoden worden allemaal direct verwerkt. Meer informatie vindt u onder betaalmethoden.
3.2 Kan ik een BTW-factuur ontvangen?

Je ontvangt bij de aankoop automatisch een factuur waarop de BTW wordt vermeld.

3.3 Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?
Ja, alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW.
4 Bezorging
4.1 Wie betaalt de verzendkosten?
Smart2have betaalt de verzendkosten. Meer informatie vind je onder verzenden & retourneren.
4.2 Hoe wordt de bestelling aan mij verzonden?
Bij Smart2have vinden we het erg belangrijk dat je tevreden bent met onze dienstverlening. Om deze reden wordt je bestelling persoonlijk bij je bezorgd door PostNL of DPD. Zodra je bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een track & trace code. Met deze code kun je de status van je zending op de website van de vervoerder online volgen.
4.3 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer wij je bestelling en betaling op werkdagen voor 16.00 uur ontvangen, wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd. Indien je op vrijdag na 16:00 uur besteld of op zaterdag of zondag, wordt je bestelling op maandag verstuurd. Doorgaans wordt het dan de dag erna bezorgd. Via de track- en tracecode die we je sturen kun je de zending volgen.
4.4 Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra je bestelling gereed is voor verzending, ontvang je een track & trace code. Met deze code kun je de status van je zending op de website van de vervoerder online volgen.
4.5 Kan mijn bestelling ook op een ander adres geleverd worden?
Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres dan je thuisadres te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven op welk adres je je aankoop wilt laten bezorgen.
4.6 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, je kunt tijdens het bestelproces aangeven dat je de bestelling wenst af te halen bij een zelfgekozen afhaalpunt van de vervoerder.
5 Product
5.1 Wat is de kwaliteitsgarantie van Smart2have?
Je ontvangt niet zomaar een product dat alleen visueel gecontroleerd is. De producten van Smart2have worden uitgebreid getest op technische werking en cosmetische staat.

Voor meer informatie over de verschillende categorieën kijk je hier

Je kunt ervan op aan dat je bij Smart2have altijd een kwaliteitsproduct koopt!

5.2 Welke accessoires ontvang ik bij de smartphones?
Je ontvangt je bestelling in de originele verpakking of in een smart2have-verpakking. Bij al je aankopen wordt standaard een datakabel meegeleverd.
5.3 Waarom heb ik geen handleiding ontvangen bij mijn smartphone?
Het betreft gebruikte producten die door ons zijn aangekocht zonder handleiding en accessoires. Een lader en headset (indien van toepassing) worden door ons wel altijd meegeleverd. Voor de handleiding kun je echter in vrijwel alle gevallen terecht op de website van de fabrikant. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
5.4 Zijn de toestellen simlockvrij?
Vrijwel alle toestellen worden zonder simlock geleverd, zodat je een simkaart van iedere provider kunt gebruiken. Soms bieden we ook toestellen aan met een simlock. In dat geval kun je het toestel alleen gebruiken met een simkaart van de betreffende provider. Als er een simlock op het toestel zit, wordt dit zeer duidelijk vóór aankoop aangegeven.
5.5 Hoe veilig is mijn aankoop?
Smart2have is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. Daarmee hebben wij ons verbonden aan de voorwaarden die door hen worden gesteld. Verder worden de aangeboden toestellen gedurende het interne controleproces door ons gecheckt op de website www.stopheling.nl. Dat is een website die door de politie, het Ministerie van Veiligheid en Justitie en enkele andere partijen is opgezet en waarop gecontroleerd kan worden of het product niet van diefstal afkomstig is. Je bestellingen bij ons zijn dan ook 100% veilig.
6 Garantie
6.1 Wat doe ik als mijn product defect raakt?

Bij Smart2have streven wij ernaar refurbished producten van de beste kwaliteit aan te bieden. Helaas kan het gebeuren dat een product ondanks onze strenge kwaliteitsnormen toch een defect vertoont. 

Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, zodat zij snel een oplossing kunnen bieden.

Wij zijn iedere werkdag (maandag - vrijdag) telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.


Tel: 0031 - (0)46 458 6635
E-mail: [email protected] 

6.2 Hoe lang heb ik garantie op mijn product?

Ondanks onze strenge controle op de aangeboden producten, kan het voorkomen dat er een defect ontstaat. Natuurlijk kun je dan gebruik maken van onze garantieregeling. Op alle producten heb je 2 jaar volledige garantie! Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Raadpleeg voor meer informatie het kopje 'Garantie' onderaan de pagina.

7 Retourneren
7.1 Kan ik mijn aankoop retourneren?
Bij Smart2have kan een artikel geretourneerd worden als het binnen 30 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Het is van belang dat het product compleet is, in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Bij producten die onnodig beschadigd of niet compleet zijn kan er waardevermindering in rekening worden gebracht. Kijk voor het stappenplan hier. Je dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, naar ons terug te sturen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.
7.2 Ik heb nog een oude telefoon of tablet. Wat kan ik daarmee doen?

Smart2have is een website van Ecowave BV; specialist in retourstromen van met name telecom producten en actief in de Benelux.

Zo beheert Ecowave ook de website www.gsmloket.com

In Nederland en België kunt u via www.gsmloket.com uw oude telefoon of tablet verkopen. Regelmatig hebben we een actie waarmee u bij inruil korting krijgt op een aankoop via Smart2have en andersom een extra vergoeding ontvangt op de verkoop van uw oude mobiele telefoon of tablet. Neem contact op voor eventuele acties.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »