test banner
FAQ

Staat je vraag er niet bij? Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op. Of vul even hier rechts het formulier in.

1 Bestelling
1.1 Hoe bestel ik een product bij Smart2have?
Uw product koopt u in enkele eenvoudige stappen bij Smart2have. Selecteer en bestel het product van uw keuze, vul uw persoonlijke gegevens in en bevestig uw bestelling veilig en snel.
1.2 Moet ik voor een aankoop een account aanmaken?
U bent niet verplicht een account aan te maken voor het kopen van een mobiel of tablet bij Smart2have. Bent u van plan vaker producten bij ons te kopen, bieden wij u de service om een persoonlijk account bij ons aan te maken. U hoeft op deze manier niet bij elke aankoop uw gegevens in te vullen. Maakt u hier liever geen gebruik van, kiest u bij uw aankoop voor de optie af te rekenen als gast.
1.3 Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
De gegevens worden alleen gebruikt voor uw aankoop op onze website. Zo is uw e-mail adres noodzakelijk om met u te communiceren betreffende uw aankoop en uw naam- en adresgegevens voor het versturen van uw bestelling.
1.4 Ik kan een artikel niet vinden?
Alle getoonde mobiele telefoons en tablets op de website zijn leverbaar. Staat het product van uw keuze er niet bij, dan is het tijdelijk niet voorradig. Wij hebben hiervoor gekozen, om teleurstelling te voorkomen. Neemt u contact met ons op, om te vernemen of en wanneer het product van uw keuze geleverd kan worden.
1.5 Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bij Smart2have kan een artikel geretourneerd worden als het binnen 30 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Indien u direct na bestelling en voor levering de bestelling wenst te annuleren, verzoeken we u direct telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Op die manier kunnen we wellicht nog voorkomen dat de levering gaat plaatsvinden. Indien u de bestelling via iDeal of een bankoverschrijving heeft betaald, wordt het bedrag daarna direct op uw rekening terug gestort.

Als de aflevering door ons niet meer kan worden stopgezet, dan maakt u gebruik van onze retour regeling (zie verder bij de veelgestelde vragen).

2 Betaling
2.1 Hoe kan ik betalen voor mijn aankoop?
Smart2have biedt u meerdere betaalmethodes. Zo kunt u veilig en snel betalen via iDeal, Mastercard/Visa, Bancontact/Mr.Cash en bankoverschrijving. Houd u er rekening mee dat wanneer u via een bankoverschrijving betaalt, uw bestelling verzonden wordt nadat wij uw betaling hebben ontvangen. De verwerking van een bankoverschrijving duurt ongeveer 2 werkdagen. De andere betaalmethoden worden allemaal direct verwerkt. Meer informatie vindt u onder betaalmethoden.
2.2 Kan ik een BTW-factuur ontvangen?

U ontvangt bij de aankoop automatisch een factuur met de BTW gespecificeerd vermeld.

2.3 Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW?
Ja, alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW.
3 Bezorging
3.1 Wie betaalt de verzendkosten?
Smart2have betaalt de verzendkosten. Meer informatie vindt u onder verzenden & retourneren.
3.2 Hoe wordt de bestelling aan mij verzonden?
Service en uw tevredenheid vinden wij bij Smart2have erg belangrijk. Om deze reden wordt uw aankoop persoonlijk door onze vaste logistieke partner PostNL bij u afgeleverd. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een track & trace code. Met deze code kunt u de status van uw zending bij PostNL online volgen.
3.3 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer wij uw bestelling en betaling op Ma-Vr voor 23:59 uur ontvangen, wordt uw product de volgende dag bezorgd. Indien u op Za of Zo voor 23:59 besteld, wordt het pakket op maandag afgeleverd.
3.4 Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra uw bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u een track & trace code. Met deze code kunt u de status van uw zending bij PostNL online volgen.
3.5 Kan mijn bestelling ook op een ander adres geleverd worden?
Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te ontvangen dan uw thuisadres. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk adres u uw aankoop geleverd wenst te krijgen.
3.6 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja, u kunt tijdens uw bestelling aangeven om de bestelling af te halen bij een - door u gekozen - PostNL punt.
4 Product
4.1 Wat is de Smart2have kwaliteitsgarantie?
U ontvangt niet zomaar een product, dat alleen visueel gecontroleerd is. Smart2have producten worden uitgebreid getest op technische werking en de cosmetische staat.

Voor meer informatie over de verschillende categorieën kijkt u hier

U kunt er van op aan, bij Smart2have altijd een kwaliteitsproduct te kopen!

4.2 Welke accessoires ontvang ik bij de telefoons?
U ontvangt uw bestelling in de originele verpakking of in een smart2have verpakking. Bij al uw aankopen wordt een oplader en datakabel meegeleverd. Zo heeft u dus geen verborgen kosten achteraf.
4.3 Waarom heb ik geen handleiding ontvangen bij mijn telefoon?
Het betreft producten die gebruikt zijn aangekocht door ons zonder handleiding en accessoires. Een lader en headset(waar van toepassing) wordt door ons wel altijd meegeleverd. Voor de handleiding kunt u echter in vrijwel alle situaties terecht op de website van de fabrikant. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op via onze klantenservice.
4.4 Zijn de toestellen simlockvrij?
Vrijwel alle toestellen worden zonder simlock geleverd, zodat u een simkaart van iedere provider kunt gebruiken. Soms bieden we ook toestellen aan met een simlock. In dat geval kunt u het toestel alleen gebruiken met een simkaart van de betreffende provider. Als er een simlock op het toestel zit wordt dit zeer duidelijk vóór aankoop aangegeven.
4.5 Hoe veilig is mijn aankoop?
Smart2have is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg. Daarmee hebben wij ons verbonden aan de voorwaarden die door hen worden gesteld. Verder worden de aangeboden toestellen gedurende het interne controleproces door ons gecheckt op de website www.stopheling.nl. Dat is een website die in een samenwerking tussen de politie, het ministerie en enkele andere partijen is opgezet waar gecontroleerd kan worden of het product niet van diefstal afkomstig is. Uw bestellingen bij ons, zijn dan ook 100% veilige aankopen.
5 Garantie
5.1 Wat doe ik als mijn product kapot gaat?

Bij Smart2have streven wij naar de beste kwaliteit refurbished producten. Helaas kan het gebeuren dat een aankoop toch een defect vertoont ondanks onze strenge kwaliteitsnormen. 

Neemt u in die situatie contact op met onze klantenservice, zodat zij snel een oplossing kunnen bieden. 

Wij zijn iedere werkdag (ma-vr) telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 16:30 uur.


Tel: 0031 - (0)46 458 6635
E-mail: Info@smart2have.com 

5.2 Hoe lang is de garantie op mijn aankoop?

Ondanks onze strenge controle op de aangeboden producten, kan het voorkomen dat er een defect ontstaat. Natuurlijk kunt u dan gebruik maken van onze garantieregeling. Op alle producten heeft u 24 maanden volledige garantie! Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Kijk voor specifieke details onder het kopje "Garantie" onderaan de pagina.

6 Retourneren
6.1 Kan ik mijn aankoop retourneren?
Bij Smart2have kan een artikel geretourneerd worden als het binnen 30 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Het is van belang dat het product compleet is, in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Bij producten die onnodig beschadigd of niet compleet zijn kan er waardevermindering in rekening worden gebracht. Kijk voor het stappenplan hier. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken.
6.2 Ik heb nog een oude telefoon of tablet. Wat kan ik daarmee doen?

Smart2have is een website van Ecowave BV; specialist in retourstromen van met name telecom producten en actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Zo beheert Ecowave ook de website www.gsmloket.nl, www.icirepris.fr en www.ecohandy.de

In Nederland en België kunt u via www.gsmloket.nl uw oude telefoon of tablet verkopen. Regelmatig hebben we een actie waarmee u bij inruil korting krijgt op een aankoop via Smart2have en andersom een extra vergoeding ontvangt op de verkoop van uw oude mobiele telefoon of tablet. Neem contact op voor eventuele acties.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »