De 7 voordelen van refurbished

Wanneer je voor jezelf of voor het gehele bedrijf telefoons, tablets of macbooks koopt, is het misschien een goed idee om eens te overwegen om refurbished apparatuur te kopen. Hier zijn de redenen waarom dat een uitstekend idee is.

1. Het bespaart je geld

Het valt niet te ontkennen dat je door het kopen van refurbished producten in plaats van nieuwe producten in vrijwel alle gevallen veel geld kunt kan besparen. Afhankelijk van de producten zijn de prijzen gemiddeld 30% en soms wel 40% goedkoper dan een nieuw product.

2. Betrouwbaarheid

Een van de belangrijkste voordelen van refurbished is dat het betrouwbaar is. Doordat het door Smart2Have nogmaals is getest en grondig onderzocht, weet je zeker dat het product betrouwbaar is. Toch problemen? Dan heb je natuurlijk recht op de garantieperiode. Geen zorgen dus dat jij met de gebakken peren zit als het toestel niet naar behoren werkt!

3. Garantie

Wanneer je op zoek bent naar een refurbished product, zijn er veel verschillen te vinden in de garantievoorwaarden. De een geeft 1 jaar garantie en de ander 2 jaar. Wat valt er wel en niet onder de garantie? Bij Smart2have staan ze voor kwaliteit en leveren ze altijd 2 jaar garantie. Niet alleen op het geleverde product, maar ook op de accu en zelfs op de bijgeleverde accessoires. Kortom je loopt geen enkel risico!

4. Bedenktijd

Je zit nog helemaal nergens aan vast als je hebt besloten voor een refurbished item te gaan. Je hebt namelijk 30 dagen bedenktijd en kunt het binnen die periode retourneren. Wij weten echter zeker dat je verkocht bent als je jouw item thuis in handen hebt!

5. Refurbished is veiliger dan tweedehands

Tweedehands items zijn natuurlijk wel op meer plekken te krijgen. Toch is dat niet altijd aan te raden, want een particulier op bijvoorbeeld Marktplaats kan je geen garantie geven. Bij Smart2Have krijg je garantie zoals je dat ook op een nieuw model zou krijgen. Puur omdat wij vertrouwen op onze producten.

6. Oudere en nieuwere modellen

Bij Smart2Have is er voor ieder wat wils. Wil je liever het nieuwste van het nieuwste, of vind je een ouder model ook goed? Alles is mogelijk. Bij alle producten krijg je dezelfde garantie, ongeacht welk model je kiest.

7. Duurzaamheid

Het kopen van refurbished apparatuur betekent dat je een klein aandeel kunt leveren om de steeds groter wordende hoeveelheid elektronisch afval, dat elk jaar wordt gegenereerd, te verminderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x